Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην συγκέντρωση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΤΕΛΕΙΑΣ, του κόμματος που δημιούργησε ο ίδιος ήταν μεταξύ των 695 ονομάτων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως «Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης». Δεν θα μπορούσε να λείπει και από την σημερινή μάζωψη του συγκεκριμένου οργάνου. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μάλιστα την ευκαιρία να χαιρετίσει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού στον χώρο του ΣΕΦ. Στην συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γκλέτσος εθεάθη μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς του κόμματος, όπως τον βουλευτή Πάνο Σκουρολιάκο και τον Τάκη Παπαματθαίου. 

Λίγο αργότερα πάντως ο Απόστολος Γκλέτσος θα γινόταν μάρτυρας της αντιπαράθεσης μεταξύ Πάνου Λάμπρου και Νίκου Παππά για τα «μάτια» του, καθώς ο πρώτος θυμήθηκε την εναντίωση του τότε δημάρχου Στυλίδας στη Συμφωνία των Πρεσπών για την οποία μάλιστα είχε δηλώσει πως αν ψηφιζόταν, ο ίδιος θα παραιτούνταν.