«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτά τα μικρόφωνα αν και είμαι γνώριμος με την αριστερά» είπε ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος αφού σημείωσε πως «η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την κλιματική καταστροφή» και υπενθύμισε πως το Ευρωκοινοβούλιο πρόσφατα ψήφισε υπερ της κήρυξης κλιματικής έκτακτης ανάγκης και σημείωσε: «Σε 12 χρόνια θα μειώσουμε στο μισό την κατανάλωση του πετρελαίου και θα την μηδενίσουμε μέχρι το 2050. Αυτό αφορά την οικονομία, την κοινωνία, την ενέργεια. Είναι η αρχή του τέλους του νεοφιλελευθέρου δόγματος, το οποίο προχώρησε κατατρώγωντας τους φυσικός πόρους. Εμείς θα προχωρήσουμε στην αριστερά του 21ου αιώνα».  

Σπίρτζης: Όταν στοχοποιούν κάποιον από μας, μας  στοχοποιούν όλους

«Απευθύνομαι στον Σκουρλέτη: Μας έφερες σε μια ωραία εκδήλωση στις 30 του Νοέμβρη του Αγίου Ανδρέα, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα» είπε ο Χρηστος Σπίρτζης ξεκινώντας την ομιλία του στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «Η συνεύρεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι εκλογικός συνασπισμός, είναι επιτακτική ανάγκη και απαίτηση να ανατιναχθούμε σε μια σκληρή νεοφιλελεύθερη δεξιά με ακροδεξιές αποχρώσεις

Έφτασαν λίγοι μήνες για να αποδημήσει ο Μητσοτάκης με την παρέα του ότι οικοδομήσαμε.

Είναι επιτακτική απαίτηση των κοινωνικών δυνάμεων να δομήσουμε τη νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που θα επιτρέψει την υλοποίηση της πολιτικής μας πρότασης.

Πρέπει να πολεμήσουμε τη λογική του ιδιόκτητη του κόμματός μας και ταυτόχρονα τη λογική και της φιλοξενίας. Δεν υπάρχει εκλογικός συνασπισμός υπάρχει συστράτευση

Όταν στοχοποιούν κάποιον από μας, μας  στοχοποιούν όλους, είτε τον λένε Παύλο είτε Τασία» είπε.