Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, βρέθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι», όπου και κλήθηκαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη στο Facebook, σχετικά με το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Ο Παναγιώτης Βλάχος ανέβασε λοιπόν ένα απόσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook, όπου αρχικά έχει πάρει το λόγο και κατακρίνει την ανάρτηση της κυρίας Κασιμάτη, την οποία χαρακτηρίζει ως «μεγάλη ανοησία».

Επεξηγώντας δηλώνει, «Και ξέρετε γιατί είναι ανοησία, γιατί ως βουλευτής, η αστυνομία καλείται να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια νομοθετεί και γιατί η ίδια ως βουλευτής, αστυνομικός την πηγαινοφέρνει στο σπίτι της και στη Βουλή, άρα λοιπόν αυτά είναι αστεία πράγματα και νομίζω ότι και η ίδια πρέπει να τα καταδικάσει και το κόμμα της πρέπει να τα καταδικάσει και να διαχωρίσουμε την αστυνομική αυθαιρεσία από τέτοια χυδαία αστεία. Αν το ανακάλεσε καλώς το έκανε».

Στη συνέχεια στρέφεται κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, για προηγούμενη τοποθέτηση του, λέγοντας πώς «ο ακροδεξιός λόγος, όχι μόνο έχει διεισδύσει μέσα στην Νέα Δημοκρατία, διαμορφώνει και την ατζέντα» και «τόσο ο κύριος Μπογδάνος όσο και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιάζουν τόσο εύκολα τον ακροδεξιό λόγο».

Συγκεκριμένα ο κύριος Βλάχος είπε:

«Δεύτερον ακούγοντας όμως τον κύριο Μπογδάνο, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι λυπάμαι πάρα πολύ που ο ακροδεξιός λόγος, όχι μόνο έχει διεισδύσει μέσα στην Νέα Δημοκρατία, διαμορφώνει και την ατζέντα. Αυτά που ακούμε τον τελευταίο μήνα από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όπως ο κύριος Μπογδάνος και από άλλους, για ξερονήσια, για λαθρομετανάστες, για λαθροεπικοισμούς. Σήμερα αποκαλούν βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν με ενδιαφέρει αν είναι η κυρία Κασιμάτη, “Ναζί”,μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πώς η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μπογδάνος αγκαλιάζουν τόσο εύκολα τον ακροδεξιό λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι διχάζεται ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Δεν απορροφάτε το αυγό του φιδιού το αναπαράγεστε και εκείνο είναι το μεγάλο πρόβλημα για εμένα. Δεν σέβεστε ούτε εσείς την ελληνική αστυνομία, όταν τραβάτε από τα μαλλιά την κατάσταση. Πρέπει να ρίξετε τους τόνους. Είστε κυβέρνηση».

Μπογδάνος: «Ρατσιστικό είναι το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη»

Λίγο πριν τελειώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ισχυρίζεται ότι «είναι ρατσιστικό το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη» και δηλώνει ότι «ο ρατσισμός είναι ομαδοποίηση και επακόλουθη επίθεση. Τσουβαλιάζουμε και βαράμε».

«Ρατσιστικό είναι το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη. Ξέρετε τι θα πει ρατσισμός; Ο ρατσισμός είναι ομαδοποίηση και επακόλουθη επίθεση. Τσουβαλιάζουμε και βαράμε. Δεν είναι δυνατόν ο ρατσισμός να αφορά σε έθνη, σε επαγγελματικές ομάδες, σε έμφυλες ταυτότητες σε οτιδήποτε άλλο και να εξαιρεί τους αστυνομικούς. Είναι ρατσιστική, βαθιά ρατσιστική».

Τέλος σε ερώτηση του κυρίου Βλάχου για το τι είναι οι «λαθρομετανάστες και το λαθροεπικοισμός», που χρησιμοποίησε ο κύριος Μπογδάνος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «είναι περιγραφή».