Ευάγγελος Βενιζέλος και Ντόρα Μπακογιάννη, παίρνουν αυτή την ώρα θέση σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Σ’ αυτήν παρευρίσκεται πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πρώην υπουργοί εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση βρίσκονται, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, η επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Αλέξανδρος Διακόπουλος.

Η πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου, Κέιτι Σμιθ, έχει επιλέξει να παρακολουθήσει την εκδήλωση, στην οποία βρίσκονται και μια σειρά από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όπως οι Δημήτρης Καιρίδης, Στράτος Σιμόπουλος, Σπήλιο Λιβανός, Ζέττα Μακρή, Τάσος Χατζηβασιλείου, Γιάννης Οικονόμου, Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.

Εκεί, παρά την ισχνή παρουσία στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, βρίσκονται τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και ο άλλοτε βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καρράς

Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος και πληθώρα πρώην υπουργών, όπως οι: Αθανάσιος Τσαυτάρης, Γιώργος Καλαντζής, Θεόδωρος Δαμιανός, Γιάννης Βαληνάκης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Μανιάτης, Τάσος Γιαννίτσης αλλά και ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστολάκης