Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Έχετε ξεκινήσει την επίθεση στην κοινωνία και την κάνετε με αυταρχισμό.

Πριν λίγο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία.

Κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου σε μια νεαρή κοπέλα στην Πατησίων της ζητήθηκε να βγάλει το παντελόνι της στη μέση του δρόμου.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τη νεολαία» είπε ο κ. Σκουρλέτης και αναρωτήθηκε ποιος δίνει το δικαίωμα στην ελληνική αστυνομία να «στοχοποιεί τη νεολαία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως «αυτός ο ολισθηρός αυταρχικός κατήφορος είναι επικίνδυνος» και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να δίνετε τέτοια δικαιώματα σε κάποιους στην ελληνική αστυνομία, να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο.

Να τραβάτε από το αυτί τους μαθητές μέσα από τους κινηματογράφους επειδή βλέπουν την ταινία Τζόκερ.

Να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με προτεταμένα τα όπλα.

Δεν είναι δυνατόν να ταπεινώνετε και να εξευτελίζετε νέους ανθρώπους.

Σας καλώ να εγκαταλείψετε αυτόν τον κατήφορο το συντομότερό δυνατόν» τόνισε.

Στην παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Μπουκώρο για fake news και στοχοποίηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ της Ελληνικής Αστυνομίας ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε ότι πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι να βάζουμε αστυνομικούς να που παραβιάζουν την νομιμότητα.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που τόνισε πως  η παρέμβαση του κοινοβουλευτικού  εκπροσώπου της ΝΔ ότι όλα θα εξεταστούν κάποτε, δεν αποτελεί απάντηση. «Ζούμε στη γη του Κάφκα, η ΝΔ έχει δώσει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στη νεολαία» τόνισε.