Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε:

«Το 2015 παραλάβαμε τη σύμβαση για το χώρο των εγκαταστάσεων του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, η οποία έχρηζε σημαντικών βελτιώσεων. Δεν υπήρχε καμία ωριμότητα όσον αφορά στην υλοποίηση της επένδυσης.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε, μέσα από διαφανείς διαπραγματεύσεις και με κανόνες, να βελτιώσει σημαντικά την υπάρχουσα σύμβαση, ώστε να προκύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη για τον ελληνικό λαό και την τοπική κοινωνία.

Η διαφάνεια και η τήρηση των κανόνων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή εξέλιξη της επένδυσης και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Αυτό ισχύει προφανώς και ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή για τον εν εξελίξει διαγωνισμό για την παραχώρηση της άδειας του Καζίνο.

Μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι απολύτως διαφανής, να προάγει τον υγιή ανταγωνισμό και να διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον.

Η ΝΔ, λοιπόν, οφείλει, αντί να κάνει διαρροές, να εγγυηθεί επιτέλους τη νομιμότητα και τη διαφάνεια.

Καλούμε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) να δώσουν στη δημοσιότητα όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τη νομιμότητα της σχετικής διαδικασίας».