Ο κ. Ραγκούσης βγήκε στην εκπομπή για να μιλήσει αναφορικά με όσα συνέβησαν με την αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι, με τη συνομιλία να διεξάγεται σε υψηλούς τόνους και τελικά ο παρουσιαστής της εκπομπής να ξεκαθαρίζει ότι στο πλατό του αφεντικό είναι εκείνος και κανένας άλλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Ραγκούσης μεταξύ άλλων: «Ο σκηνοθέτης χτυπήθηκε μέσα στο σπίτι του, δεν υπήρχε εισαγγελέας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει αστυνομική βία» και πρόσθεσε: «Η ΕΛ.ΑΣ ουσιαστικά παραδέχτηκε τη χρήση πλαστικών σφαιρών αποκαλώντας τις πλαστικές μπάλες».

Ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον επίσης καλεσμένο στην εκπομπή Σπύρο Κρικέτο, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής.

«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ζήτημα δεοντολογίας και πως δεν τον ενημέρωσαν ότι θα είχε διάλογο με συνδικαλιστή, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε εκνευρισμένος: «Δεν το κάνω, δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί».

Ραγκούσης και Παπαδάκης συνέχισαν να μιλούν για το θέμα, με τον κ. Κρικέτο να προσπαθεί να πάρει τον λόγο προκειμένου να απαντήσει.

 

Ο βουλευτής έκλεισε το τηλέφωνο, ο κ. Κρικέτος απάντησε ότι «στην αστυνομία δεν έχουμε πλαστικές σφαίρες, έχουμε όπλο που εκτοξεύει πλαστικές μπάλες».

 

Στη συνέχεια της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης επανήλθε στο θέμα. «Άκουσα με σοβαρότητα και τις ενστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διατύπωσε ο κ. Ραγκούσης. Η αντιδικία μου μαζί του ήταν ότι δεν δέχεται να κάνει διάλογο με κανέναν άλλο. Το ίδιο πράγμα μας είπε χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος απείλησε μάλιστα να αποχωρήσει».

 

«Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με τους συνεταίρους μου».