Αφού ασκεί κριτική στην κυρία Σακελλαροπούλου για τις αποφάσεις της ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις συντάξεις και την «ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες», ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης καταλήγει ότι «θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για υπηρεσιακή Υπουργός Δικαιοσύνης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κυριάκου Βελόπουλου: 

«Αρχικά δηλώνουμε ότι τιμούμε το πρόσωπο της κ. Σακελλαροπούλου. 

Εκτιμούμε τη συνολική της παρουσία, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δυστυχώς χρησιμοποιείται από τη ΝΔ για την αλλαγή της ατζέντας, τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στα ελληνοτουρκικά και στην παταγώδη αποτυχία με το Βερολίνο. 

Κυρίως όμως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία 70 χρόνια η ΝΔ σύρεται πίσω από μία επιλογή που εκθέτει και την ίδια την υποψήφια πρόεδρο αλλά και την ίδια τη ΝΔ. 

Με θλίψη δηλώνουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση κρίνοντας από τα πεπραγμένα της κυρίας Σακελλαροπούλου, κατά το παρελθόν της, για μία σειρά άλλων αποφάσεων από κόψιμο συντάξεων.. ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες που φυσική αυτουργός ήταν η κ. Σακελλαροπούλου, αλλά και κυρίως για λόγους εθνικής συνείδησης να μη συναινέσουμε στην πρόταση της ΝΔ. 

Θα αναιρεθούμε οι ίδιοι αλλά θα διαψεύσουμε και τις προσδοκίες των Ελλήνων.

Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή ωστόσο για υπηρεσιακή Υπουργός Δικαιοσύνης η κ. Σακελλαροπούλου».