Σε απαντήσεις που έδωσε στο Twitter μετά το... χαμό που ακολούθησε την πρότασή του για τη Μάγδα Φύσσα και την άρνησή της, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων: «Παρακολουθώ με συμπάθεια την προσπάθεια κάποιων να εστιάσουν στο αν η Μάγδα Φύσσα ήξερε ότι θα την προτείνω ή όχι ώστε να επισκιάσουν το γεγονός ότι το ΜέΡΑ25 αναδείκνυε την Μάγδα Φύσσα την ώρα που το κόμμα τους πρότεινε Παυλόπουλο, μέχρι να συρθεί στην επιλογή Μητσοτάκη».

«Από πότε μια πρόταση προσώπου για οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή, πρέπει να είναι προσυμφωνημένη; Ξανασκεφτείτε το» απάντησε σε χρήστη του Twitter που σχολίασε τη στάση της Μάγδας Φύσσα και το ότι την πρότεινε χωρίς να τη ρωτήσει.

Σε άλλο tweet o κ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι άλλοι διάλεξαν «συστημικούς υποψηφίους»: «με συγκίνηση αναδείξαμε τη Μάγδα Φύσσα ως το πρόσωπο που θα θέλαμε να δούμε ΠτΔ - την ώρα που άλλοι ολίσθαιναν από τον έναν συστημικό υποψήφιο στην άλλη. Μας τιμά ο θυμός και η αμηχανία τους. Το ΜέΡΑ25 εργάζεται για ένα μόνο σκοπό: Ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης Ακροδεξιάς».