«Δεν χαρήκατε καθόλου, πάντως, που έφαγε τη μπόμπα ο Σουλεϊμάνί;» είπε ο κ. Παπαδημητρίου σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Η φράση του κ. Παπαδημητρίου προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ για να διορθώσει... μερικώς ο κ. Παπαδημητρίου λέγοντας: «Καλά κι εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι κάπου μέσα μου μπορεί να το χάρηκα»!

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις ο Μητσοτάκης

Επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί ο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να τις αποδοκιμάσει.

«Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή. Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί - οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.