Σύμφωνα με το gazzeta.gr, θετικό είναι το κλίμα που... βγαίνει από την συνάντηση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη με ανθρώπους της FIFA στην Ζυρίχη, όπως προκύπτει τουλάχιστον από την σχετική ανακοίνωση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Με τίτλο «Η FIFA και οι ελληνικές αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα», η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Μια συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/02) στο σπίτι της FIFA στην Ζυρίχη, ανάμεσα στον Γκρεγκ Κλαρκ, ως αντιπρόεδρος της FIFA και του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ώστε να συζητηθεί η τωρινή κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα.

Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στις προθέσεις του Κλαρκ είναι να βοηθήσει, ως ένας άνθρωπος που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την Premier League. Κατά πληροφορίες, αυτός που θα έρθει στην Αθήνα είναι ο Γκρεγκ Κλαρκ, μαζί με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στις 25/2 για την υπογραφή του ποδοσφαιρικού Μνημονίου.