Ανάμεσα στα ονόματα που κατατέθηκαν είναι αυτό της κ. Τουλουπάκη και των δύο επίκουρων Τζούρα και Μανώλη. Επίσης κατατέθηκαν τα ονόματα των κ.κ. Παπασπύρου και Δημητρίου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας τόνισε πως «θα πρέπει να καταθέσουν οι Τζανακόπουλος και Πολάκης, εσείς τους προτείνατε και τους εξαιρέσατε. Δική σας η επιλογή δική σας και η ευθύνη».

Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε: «Εμείς εξετάσαμε μόνο δικούς σας μάρτυρες, ούτε έναν από αυτούς που προτείναμε εμείς! Θυμίζω ότι Φρουζή και Μανιαδάκη εσείς τους προτείνατε» με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει πως πρόκειται για «παραδοχή» πως η ΝΔ δεν ήθελε να εξετάσει Φρουζή και Μανιαδάκη.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να επανεξεταστούν Αγγελής και Ράικου. Μετά τον Μιωνί, τον οποίο θέλει ως μάρτυρα η πλειοψηφία, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να κληθεί ως μάρτυρας η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου. Για τους επίκουρους συμφωνεί και το ΚΚΕ, ενώ ο Θάνος Πλεύρης πρότεινε να εξεταστούν εφόσον προκύψει ανάγκη μετά από την κατάθεση της Τουλουπάκη. «Επίσης να ακούσουμε πρώτα τον Μιωνί και μετά την Παπαδάκου» τόνισε.
Από την πλευρά του το ΚΚΕ σημείωσε πως δεν πιστεύει ότι Τζανακόπουλος και Πολάκης θα συνεισφέρουν σε κάτι, αλλά δεν εξέφρασε αντίρρηση να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Ο Σπύρος Λάππας πρότεινε και την κ. Ζαμανίκα. «Εμείς δεν έχουμε καλέσει κανέναν δικαστικό. Αν δεν κληθεί η κ. Ζαμανίκα τίθεται θέμα μεροληψίας» είπε.
Η προτεινόμενη σειρά από τον ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέλου (αύριο), Ζαμανίκα, Αγγελής & Ράικου για επανεξέταση, δυο προστατευόμενοι μάρτυρες, Μιωνί, Τζανακόπουλος, Πολάκης, Παπαδάκου, Παπασπύρου, Δημητρίου, Τζούρας, Μανώλης, Τουλουπάκη.

Το ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε την πρόταση και τη σειρά που πρότεινε η ΝΔ.

Επιπλέον απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα του ΚΙΝΑΛ να κληθεί ως ύποπτη η κα Τουλουπάκη.

Το ΚΚΕ υποστήριξε σχετικά «Είμαστε πολιτικό όργανο, δεν έχουμε ρόλο για ευθύνες μη πολιτικών προσώπων».

Η Ελληνική Λύση επίσης σημείωσε πως «Δεν έχει στοιχειοθετηθεί τίποτα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.»