Μετά το άκρως επιτυχημένο και μαζικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στις αρχές του Οκτωβρίου και την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στην ηγεσία της οργάνωσης, η δυναμική της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας αποτυπώθηκε πλήρως και στις διεργασίες ανάδειξης νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων.

Η ΟΝΝΕΔ μετράει πλέον περίπου 80.000 μέλη, μετά την ενδυνάμωση των περιφερειακών οργανώσεων και τη δημιουργία νέων σε περιοχές που δεν υπήρχαν για πολλά χρόνια.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι πλήθος γυναικών βρίσκεται από σήμερα στο τιμόνι νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων πολύ περισσότερων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ενδυνάμωση της νεολαίας και το άνοιγμά της σε κάθε νεα και νέο της χώρας αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό το λόγο, το project αυτό είναι, από την πρώτη στιγμή, υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρήγορη Δημητριάδη.

Τις επόμενες ημέρες η γαλάζια νεολαία θα ανακοινώσει νεα μεγάλη καμπάνια η οποία θα απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού. Λέγεται ότι στοχεύει στη δημιουργία τουλάχιστον 10-15 νέων οργανώσεων σε όλο τον κόσμο