Πιο συγκεκριμένα το διήμερο Παρασκευή 06/03 και Σάββατο 07/03 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Λέσβο αποτελούμενο από τον Νίκο Βούτση βουλευτή  Ά Αθηνών – τ. Πρόεδρο της Βουλής, τον Γιάννη Ραγκούση βουλευτή Β’ Πειραιά – Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και τον Πάνο Λάμπρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα: Παρασκευή 06/03

·       10:00 - Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

·       11:30 - Επίσκεψη στην Διοίκηση της 9ης Περιφερειακής Διεύθυνσης  Βορείου Αιγαίου του Λιμενικού Σώματος

·       13:00 - Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

·       18:30 - Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

Το Σάββατο θα υπάρξουν συναντήσεις με Περιφερειάρχη, Δήμαρχο Μυτιλήνης και Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Επίσης σήμερα κι αύριο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖA στην  Χίο  από τους πρώην υπουργούς και βουλευτές  Όλγα Γεροβασίλη και Θοδωρή Δρίτσα.

Η Ο. Γεροβασίλη και ο Θ. Δρίτσας θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, με υπηρεσίες και φορείς για ενημέρωση των προβλημάτων που υπάρχουν στο νησί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.    

Την Παρασκευή 6/3/2020, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα πραγματοποιηθεί ανοικτή  πολιτική εκδήλωση– συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου Διάνα στις 7.30μμ.