Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τη Μυρσίνη Βουνάτσου από το κόμμα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προκλητική ανάρτησή της.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε μέσω Twitter την πρόθεσή του να καταθέσει κοινοβουλευτική αναφορά εις βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου.

Ο κ. Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει το στέλεχος από το κόμμα του προκειμένου, όπως ανέφερε, να μην την βρει μπροστά του και στο κοινοβούλιο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπογδάνου

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στο Facebook πυροδότησε τεράστιες αντιδράσεις, καθώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πως «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες (ποινικές)…Αν θα λογαριαστούμε λέει;» 

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η Μυρσίνη Βουνάτσου «κατέβασε» την ανάρτηση και στον προσωπικό της λογαριασμό ανέφερε τα εξής:

Για να τελειώνει η τυμβωρυχια των ζωντανών

Στην γνωστή ανάρτηση που πήραν - δυστυχώς όχι μόνο οι αντίπαλοι του Σύριζα - αλλά και μέλη και φίλοι του και κοίταξαν να με ξεσκίσουν το μόνο που έκανα ήταν να αναδείξω την υποκρισία όσων τρία χρόνια τώρα και ακόμη και σήμερα μας χαρακτηρίζουν φονιάδες με πρωτοσέλιδα και ώρες ατελείωτες σε τηλεδικες

Όσο λοιπόν έφταιγε ο Τσίπρας και η Δούρου για το Μάτι άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί για τα θύματα της πανδημίας

Αλλά δυστυχώς κάποιοι την υποκρισία και την αθλιότητα την έχουν στο πετσί τους

Η ανάρτηση κατεβαίνει επειδή δεν θέλω να δώσω άλλη τροφή στους άθλιους που απλά είδαν το πρόσωπο τους στον καθρέφτη και τρόμαξαν

Εύχομαι να καταλάβουν έστω κι αργά τι έκαναν και ας είμαι εγώ αυτή που σήμερα σήκωσε το βάρος της αθλιότητας τους

Δείτε τη νεότερη ανάρτησή της