«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος» τονίζει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ηλίας ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και το αίτημα του έγινε δεκτό, μετά τις αναρτήσεις που έκανε χρησιμοποιώντας σκαιές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης.

Ο κ. Ηλίας Γρηγόρης δήλωσε « Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια»

«Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγόρης που ήταν υποψήφιος βουλευτής και τώρα δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, με αφορμή την παράσταση της Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό, αποκάλεσε σε ποστ στο Facebook μ@@@@α τον πρωθυπουργό και είπε ότι γράφει στα α@@@@ια του τα πάντα.

Σε άλλο ποστ μιλάει για «χωροφυλακίστικες μ@@@@ιες» του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ σε άλλο αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «ο αρ@@@ης».