Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 6%, ΚΚΕ με 5,5%, Ελληνική Λύση με 4%, ΜεΡΑ 25 με 2,5%, η γκρίζα ζώνη (Λευκό, Άκυρο, ΔΓ/ΔΑ) προσδιορίζεται στο 11,5%.

Συντριπτική είναι και η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στον δείκτη καταλληλότητας για την πρωθυπουργία, με τον πρωθυπουργό να συγκεντρώνει το 51% έναντι του 23% του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σαφής είναι και η επιδοκιμασία των χειρισμών της κυβέρνησης σε μια σειρά τομείς. 75% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης έναντι 20%. Μάλιστα, και το 64% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το 90% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ αξιολογούν θετικά την κυβερνητική διαχείριση.

Μεικτή είναι η άποψη για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, με 44% να αξιολογεί θετικά και 50% αρνητικά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα ενδιαφέροντα της μέτρησης ότι το 32% των ψηφοφόρων της ΝΔ αξιολογεί θετικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι μόλις του 23% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

Ως προς τις γενικότερες τάσεις, οι πολίτες εμφανίζονται άκρως ανήσυχοι για την επίδραση της κρίσης στην οικονομική τους κατάσταση σε ποσοστό 66% έναντι του 15% που ανησυχεί μέτρια και 13% που θεωρεί ότι οι συνέπειες θα είναι ανεπαίσθητες.  Όσο νεότεροι οι ερωτηθέντες, τόσο μεγαλύτερη η ανησυχία. Μέχρι στιγμής, το 53% δηλώνει ότι έχει επηρεαστεί σημαντικά ως προς το οικονομικό σκέλος, 19% μέτρια και 23% από λίγο έως καθόλου. Πιο σημαντικά επηρεασμένοι εδώ φαίνονται όσοι ανήκουν στις λεγόμενες παραγωγικές ηλικίες, από 30 έως 59.

Ως προς την κρίση του κορονοϊού, οι πολίτες εμφανίζονται προοδευτικά να προσαρμόζονται, εμφανιζόμενοι ανήσυχοι σε ποσοστό 63% (ήταν 78%), ενώ το 20% ανησυχεί μέτρια και το 13% σχεδόν καθόλου.