Η κυρία Γιαννακοπούλου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι «αταίριαστοι» και αναφέρθηκε στα «γαλλικά» που ακούστηκαν σε μία ιδιωτική της συζήτηση λόγω ξεχασμένου ανοικτού μικροφώνου κατά τη τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου την Τετάρτη στη βουλή.

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ο δαίμων του μικροφώνου χτύπησε», είπε αρχικά αστειευόμενη.

«Ακόμα και εμείς οι πολιτικοί, οι βουλευτές είμαστε άνθρωποι και είμαστε άνθρωποι που όταν συμβαίνουν παράλογα και άδικα τσαντιζόμαστε, νευριάζουμε, εκνευριζόμαστε», συνέχισε.

«Χθες μόλις είχα πληροφορηθεί μία παράλογη και άδικη ρύθμιση της κυρίας Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο, αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος γιατί είναι δύο ζητήματα, είναι το θέμα του ύφους αλλά και αυτό της ουσίας. Είπα τα ίδια και στην κυρία Κεραμέως σε πολύ αυστηρό τόνο. Της είπα ότι με όλα αυτά τα οποία κάνει φαίνεται τελείως πολιτικά αναξιόπιστη. Μετά το περιστατικό η κυρία Κεραμέως ήρθε να ψηφίσει και ήμουν ψηφολέκτης και της λέω “γιατί το κάνεις αυτό”», συνέχισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Λυπάμαι για το ύφος, δεν με χαρακτηρίζει, ούτε αυτές οι εκφράσεις. Περιμένω ν' ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος η κυρία Κεραμέως, αλλιώς ή είναι αδέξια ή υπάρχουν άλλοι λόγοι».

«Όσον αφορά το ύφος ζητώ συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη για το χαρακτηρισμό μου μέσα στο Κοινοβούλιο απέναντι σε έναν θεσμό, δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κυρία Κεραμέως», κατέληξε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Στη χθεσινή μέρα στη Βουλή η Νάντια Γιαννακοπούλου σήκωσε το τηλέφωνό της, ενώ το μικρόφωνο ήταν ανοικτό και ήταν ψηφολέκτης και και ακολούθησαν οι εξής ατάκες: «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το όλο ζήτημα προέκυψε επειδή η εν λόγω ρύθμιση υποβαθμίζει το Μαράσλειο.

«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο».