Ο κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης κέρδισε το αυτονόητο, τη μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού από το οποίο μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του. 

Λίγο νωρίτερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει και επίσημα, αυτό που ήταν γνωστό από το μεσημέρι, ότι δηλαδή «Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (Κ.Ε.Μ.), μεταξύ άλλων, εξέτασε και έκανε αποδεκτό το αίτημα του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη, οπότε προγραμματίζεται άμεσα η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού I» .

Η ανακοίνωση του υπουργείου, δεν σταματούσε όμως εκεί, καθώς έπειτα από τις προειδοποιήσεις του συνηγόρου του κρατούμενου ότι θα προσφύγει κατά του υπουργείου για τα ψευδή στοιχεία που χρησιμοποιούσε σε προηγούμενο δελτίο Τύπου του, αναγκάστηκε να τα «μαζέψει». 

«Όσον αφορά στις ένοπλες ληστείες, για τις οποίες έχει καταδικαστεί ο εν λόγω κρατούμενος, διευκρινίζεται ότι έχουν διαπραχθεί με πιστόλι» ανασκευάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που στη χθεσινή του ανακοίνωση, ανέφερε: «Ο Bασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης που ξεπερνούν τα 40  χρόνια για ληστείες με τη χρήση Kalashnikov, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία».