Στο πάνελ του «Αποκαλυπτικού Δελτίου» του τηλεοπτικού σταθμού «Alert TV», πήρε μέρος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έβαλε και κατά του Netflix. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Καρανικόλας και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας,

Συγκεκριμένα στην καταληκτική του τοποθέτηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο Netflix, με αφορμή μία πρόταση της Ντόρας Μπακογιαννή, που ανέφερε να καταμεριστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες σε μικρούς αριθμούς ανά την Ελλάδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά,«Το Netflix είναι το μεγαλύτερο, το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μάλιστα διευκρίνισε αυτή την άποψη του, με ανάρτηση του στο Twitter, αφού όπως είπε έχει δει την συγκεκριμένη πρόταση «να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών» στην ταινία του Netflix, «A a remarkable tale».

«Λέω όσα λέω πριν να φανταστείτε ότι θα υπάρξει η Ελληνική Λύση»

Παρά το γεγονός ότι το πρώτο θέμα στην ατζέντα ήταν ο «Μεγάλος Περίπατος», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πήγε τη συζήτηση στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, έχοντας μάλιστα και διαφωνία με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Κώστα Χύτα για το κατά πόσον οι απόψεις του συμβαδίζουν με την πολιτική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας.

«Απαντώντας στον κύριο Χήτα που ρωτάει αν εκφράζω πάντα τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρετε τη λέξη βαγιάρικο. Βαγιάρικο είναι το τραγί, το κατσίκι, το οποίο φεύγει από το κοπάδι. Έτσι το λέμε στην ορεινή Νάξο, κάνει τη δική πορεία, γυρνάει στο χειμαδιό. Maverick το λένε οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ενώ σε παρατήρηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για το αν θα γίνει «μαύρο πρόβατο», είπε:

«Δεν με πειράζει καθόλου το μαύρο πρόβατο. Από τη στιγμή που θα λέω την άποψη μου με σεβασμό, με θάρρος, εκφράζοντας την αλήθεια και αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι», προσέθεσε.

Στη συνέχεια η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον κύριο Χύτα να λέει ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ειδικά ως προς το μεταναστευτικό με απόψεις όπως να μεταφερθούν οι πρόσφυγες σε ξερονήσια υιοθετεί την ατζέντα της Ελληνικής Λύσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε.

«Λέω αυτά που λέω πριν καν υπάρξει Ελληνική Λύση. Λέω όσα λέω πριν να έχετε φανταστεί ότι θα υπάρξει η Ελληνική Λύση»

Τέλος αναφορικά με το ζήτημα του πολιτικού γάμου μεταξύ των ομοφυλόφιλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε.

«Είναι μείζον πρόβλημα όταν έχουμε λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες, οι οποίες σπάνε εκκλησίες, επειδή υποτίθεται ότι δεν σεβόμαστε τα δικαιώματα τους. Η ελληνική δημοκρατία λοιπόν ας αναγνωρίσει ένα αυτονόητο δικαίωμα ισονομίας και ας αφαιρέσουμε αυτών των αχρείων που βάζουν μπροστά μια έμφυλη ταυτότητα για να καίνε και για να σπάνε, όλων αυτών των δικαιωματιστών και των μπάχαλων. Υπάρχουν πολλοί συντηρητικοί, νοικοκυραίοι, φιλελεύθεροι συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και δεν έχουν καμία σχέση με τακ καραγκιοζιλίκια του pride ή με όλους εκείνους που σηκώνουν μία ταμπέλα ή μία σημαία για να επιτεθούν στη θρησκεία, στην πατρίδα, για να πουν τα αισχρά συνθήματα».

Δείτε το βίντεο από το 27:50