Ο Νίκος Παππάς που έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο των τελευταίων ημερών και στηρίχθηκε απόλυτα από τον αρχηγό της αξιωματικης Αντιπολίτευσης απέδωσε τον πολεμο και την στοχοποίηση του στην εποχή των τηλεοπτικών αδειών κ στο γεγονός οτι τους κόστισε καθώς τους υποχρέωσε να πληρώσουν.

Η γραμματέας της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη είπε: «Οταν επιτιθενται σε εναν επιτιθενται σε όλους. Πρέπει να δουλεψουμε με συλλογικότητα για την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση.»

Ενωτικός εμφανίστηκε και ο Νίκος Βούτσης ο οποίος μίλησε για συντηρητικοποίηση της κοινωνιας, τόνισε πως πλέον πρέπει οι θιγόμενοι βουλευτές τουΣΥΡΙΖΑ να καταθέτονται μυνήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και ζήτησε να γίνουν «Μια γροθιά απέναντι στους λασπολόγους. Θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες επιθέσεις. Να είμαστε κατηγορηματικοι στις διαψεύσεις μας.»

Η Δώρα Αυγέρη (που είναι μέλος της προανακριτικής επιτροπής για τη Νοβαρτις) είπε οτι αν κάποιος πάρει κ δει αναλυτικα τι εχει ειπωθεί στην προανακριτικη «θα καταλαβει οτι εμεις ειμαστε στη σωστη πλευρα της ιστοριας».