Τη λύπη του για την συμπεριφορά του εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου για το ξέσπασμά του κατά του Βασίλη Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πορίσματος της πλειοψηφίας της προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. 

Ο βουλευτής που είχε προκαλέσει την αποβολή του από την αίθουσα έπειτα από φωνές αλλά και χειρονομίες, τόνισε από το βήμα της Βουλής «Λυπάμαι και απολογούμαι γιατί έχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο. Δε προχώρησα σε απρεπείς εκφράσεις, οι χειρονομίες μου έδωσαν αφορμή για ερμηνείες που δεν ήταν στην πρόθεση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρκου.

Ακόμα και αρκετές ημέρες μετά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραδέχτηκε πως η φράση «σας έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ#@ο» ήταν απρεπής, αλλά πως «οι χειρονομίες έδωσαν αφορμή για ερμηνείες». Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο άλλωστε ο ίδιος υποστήριζε πως «είστε ανοιχτοί» είχε... πολιτική χροιά. 

Οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησε και τότε δεν είχαν πάντως πείσει ούτε τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη που τον είχε συμβουλέυσει να φύγει από την αίθουσα. 

Διαβάστε Ακόμα 

Πέρασε από την Επιτροπή το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση – Την Τρίτη στην Ολομέλεια

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση