Νέα αντιδήμαρχο Εξωστρέφερειας και Κοινωνίας των Πολιτών, απέκτησε ο Δήμος της Αθήνας, αφού ο Κώστας Μπακογιάννης όρισε στην συγκεκριμένη θέση το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 και κριτή talent shows, Κατερίνα Γκαγκάκη. 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αφού εξελέγη ορίστηκε πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» θέση από την οποία παραιτήθηκε λίγες μέρες αργότερα έπειτα από έντονες αντιδράσεις. Ο Δήμαρχος είχε κάνει δεκτή την παραίτησή της, για «λόγους ευθίξιας»

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

Διαβάστε Ακόμα 

Κατερίνα Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από την Τεχνόπολη μετά το σάλο με την εκπομπή Λιάγκα

Η Γκαγκάκη για το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ: Δεν ξαναμιλώ για δικαιολογίες, κάνει τη συγγνώμη μπάσταρδη (vids)