Η νεολαία και πιο συγκεκριμένα η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με την πολιτική και η ενεργή συμμετοχή τους στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θέλει να επενδύσει στο γεγονός, πως ήδη από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε την πρώτη επιλογή των νέων ψηφοφόρων, συγκεντρώνοντας το 37% των προτιμήσεων τους.

Ενόψει της Θεσσαλονίκης, όπου όπως αναφέραμε και χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις για την υγεία, την οικονομία και τα Εθνικά θέματα, στόχος είναι να υπάρχουν προτάσεις που εστιάζουν και απευθύνονται στη νεολαία.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη της Κουμουνδούρου «οι νέοι άνθρωποι βιώνουν καθημερινά την ανασφάλεια στην εύρεση δουλειάς και σταθερότητας», ενώ όπως υποστηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ «η κυβέρνηση στοχοποιεί συνεχώς τους νέους ανθρώπους ακόμα και ¨κατηγορώντας¨ τους για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα».

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελείται από τους Ηλιόπουλο, Καλπάκη, Καραγιάννη και Νικολαϊδη που ανήκουν στην γενιά των «τριαντάρηδων».

Στο πλαίσιο της «ανανέωσης» εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα θα παρουσιάσει και το νέο του σήμα. Η παρουσίαση θα γίνει στην σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook στις 11:00 και όπως σημειώνεται είναι ένα σήμα που αποπνέει «φρεσκάδα».   

Εξάλλου σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετάσχει στο 24ο συνέδριο του Economist.

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί στο επίσημο δείπνο του κλεισίματος της πρώτης ημέρας των εργασιών του Συνεδρίου το οποίο διεξάγεται στο Grand Resort Hotel, Lagonisi, στις 20:00.

Αύριο, Τετάρτη το απόγευμα στο γραφείο του στη Βουλή θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.