Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι τα νέα μέτρα τη για τη χρήση μάσκας στην Αττική, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ισχύουν από σήμερα, Τετάρτη (16/9) και θα εφαρμοστούν στο ακέραιο και στην Τεχνόπολη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσους τον κατέκριναν για τη μη χρήση μάσκας στη συναυλία της Άννας Βίσση, όπως η Έλενα Ακρίτα και ο Γιάννης Βαρδής.

Μάλιστα καλεί όσους αμφισβητούν την τήρηση των μέτρων να παρευρεθούν σε μία από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι τηρούνται τα μέτρα.

Ακόμα αναφέρει ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να πηγαίνει στις εκδηλώσεις εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.
Με πληρότητα 44% , ενσυνείδητα χαμηλότερη ακόμη και από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες (75% μέχρι χθές, 50% από σήμερα), με υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, με ταξιθεσία, με αποστάσεις, με καθήμενους μόνο. Με την ίδια υπευθυνότητα προσαρμοζόμαστε και στα νέα μέτρα, από σήμερα και οι καθήμενοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Προφανώς θα συνεχίσω κι εγώ αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον πολιτισμό να συμμετέχουμε στις υποδειγματικές εκδηλώσεις της Τεχνόπολης. Και επειδή όσοι έρχονται δίνουν τα εύσημα στην ομάδα της Τεχνόπολης, εκείνοι που μας αμφισβητούν, ας έρθουν σε μια από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια. Θα περάσουν καλά και με απόλυτη ασφάλεια. Σας περιμένουμε. Εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων».

Διαβάστε Ακόμα:

Κορονοϊός: 312 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - 22 στις πύλες εισόδου

Κορονοϊός – Κικιλιάς: 22 κενές ΜΕΘ για Covid-19 στην Αττική – Προστίθενται άλλες 40