Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλέιδη Τσακαλώτο, για τις αποστάσεις που πήρε από τον πολιτικό λόγο που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, όταν δήλωσε ότι η κυβέρνηση «εξελίσσεται σε μια μεγάλη απάτη».

Συγκεκριμένα ο κύριος Τσακλώτος ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες».

«Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης. Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δε θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Ευκλείδη Τσακλώτο ανεβάζοντας φωτογραφίες με δηλώσεις και ειδήσεις σχετικά με την κυβέρνηση, γράφοντας ότι «είναι μερικά τρανταχτά παραδείγματα απατεώνων» και σύμφωνα με τον ίδιο «πρέπει να τους το φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: ειδα την ανάρτηση σου .
Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!».

Στη συνέχεια με νεότερη ανάρτησή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε και στην πράξη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ανεβάζοντας τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την παραδοχή του ότι ο ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας «βγήκε και δεν βγήκε», και λέγοντας «είναι απατεώνες και κυνικοί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις !!!(και δεν θέλω να ακούσω ΚΙΧ)

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ !!!

Εμ “περιδρομιασε” ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ,2 εκατομμύρια ευρώ,εμ δεν του «βγήκε» ,εμ ετοιμάζεται για καινούργια επιδρομή για να «ξαναφτιάξει την πανεπιστημίου !!!!

ΠΙΣΩ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!!».

Διαβάστε Ακόμα:

«Φωτιές» άναψαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι χαρακτηρισμοί Τζάκρη κατά Μητσοτάκη

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κούλογλου καταγγέλλει ότι έκοψαν το site του από τη συνέντευξη τύπου Τσίπρα στη ΔΕΘ