Μετά τις δηλώσεις του με τις οποίες ήθελε να  εκπαιδευτούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στα όπλα, όπου προανήγγειλε ότι πρόκειται να «καταθέσει πρόταση νόμου ώστε να έχει άδεια οπλοφορίας ο Έλληνας στο σπίτι του», ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, καλεί του Έλληνες να συμμετέχουν σε δημοσκόπηση για το αν είναι υπέρ ή όχι της οπλοκατοχής.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Βελόπουλος, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στη «μεγάλη δημοσκόπηση» σχετικά με την οπλοκατοχή.

Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανάρτηση, όταν η Ελληνική Λύση «γίνει κυβέρνηση, θα κάνει δημοψήφισμα και ο Έλληνας θα μιλήσει».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ – Ο λόγος σε εσάς τους πολίτες…! ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΙΛΉΣΕΙ! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ! ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, είχε δήλωσει ότι θα «καταθέσει πρόταση νόμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχει άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής ο Έλληνας στο σπίτι του». «Θα κάνουμε πολιτοφύλακα - εθνοφύλακα τον κάθε Έλληνα απ' άκρη σ' άκρη.  Όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης..

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξεχωριστά και στις γυναίκες: «Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες!» εξήγησε.

«Οι Ελβετοί το όπλο το έχουν σπίτι, σε κιβώτιο. Κι αν γίνει κάτι, ξέρουν πού θα πάνε. Έτσι δεν θα έπρεπε να είμαστε και εμείς; Έχουμε Τουρκία απέναντι, δεν έχουμε Λιχτενστάιν, ούτε Μονακό και Λουξεμβούργο» είπε και τόνισε: «Είχαμε προειδοποιήσει ότι οι συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση, ανοίγουν την "κερκόπορτα" για την εισβολή της Τουρκίας στην ΑΟΖ του Καστελόριζου».

Διαβάστε Ακόμα:

«Υιοθέτησε» το κίνημα κατά της μάσκας ο Βελόπουλος: Μην τους λέτε ψεκασμένους

Η ανορθόγραφη χυδαιότητα Βελόπουλου για Αντετοκούνμπο: Έλληνας γενιέσαι, φιλλέληνας γίνεσαι (sic)