Σε δήλωσή του ο Γιώργος Γεραπετρίτης κάνει λόγο για αλλοίωση των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, και παραθέτει το απόσπασμα με τη δήλωση του λίγα δευτερόλεπτα πριν το απόσπασμα που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα social media.

Επιπλέον ο υπουργός Επικρατείας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ  ότι «αλλοίωσε τη δήλωσή του για να τον χαρακτηρίσει τυμβωρύχο» και καταλήγει ότι «δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη:

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ.»

Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί. Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 8ο μέχρι το 9ο λεπτό

Διαβάστε Ακόμα:

Μητσοτάκης: Αορίστου χρόνου όλοι οι γιατροί των ΜΕΘ – Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τα μέτρα

Κορονοϊός - Πολάκης: «Έχουν χάσει τη μπάλα στην κυβέρνηση»