Συγκεκριμένα με νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος, αναφέρεται ξανά στο ζήτημα του αν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε προνομιακή μεταχείριση και ειδική θεραπεία στη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στο tweet του αναφέρεται στις δηλώσεις του εκπρόσωπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρη Κονιδάρη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρξε προνομιακή μεταχείριση, καθώς και στην ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» που ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έλαβε κανένα φάρμακο από την Αμερική.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δήλωση που προσπαθεί να «καλύψει το ατόπημα» και αναφέρει ότι για τη «“θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ».

Αναλυτικά το tweet του Πάνου Καμμένου:

«Επειδή έβγαλε η Αρχιεπισκοπή μια δήλωση για να καλύψει το ατόπημα τους θυμίζω ότι για την “θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ σε αυτή να απευθύνεται ο Κονιδάρης».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter, ο κ. Καμμένος είχε γράψει: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ».

Διαβάστε Ακόμα:

Γεραπετρίτης: Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο

Κορονοϊός - Πολάκης: «Έχουν χάσει τη μπάλα στην κυβέρνηση»