Ζυμώσεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή». Ο Φαήλος Κρανιδιώτης που φεύγοντας από τη Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει το κόμμα «Νέα Δεξιά» και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής της «Δημιουργία, ξανά!» συζητούν το ενδεχόμενο κοινής καθόδου σε επικείμενες εκλογές. 

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ο γνωστός δικηγόρος, βάσει της αναφοράς του οποίου διατάχθηκε η προκαταρκτική έρευνα για τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς και συγκεκριμένα για τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη. 

Το μέτωπο που έχουν ανοίξει με την Αριστερά και η παρεμφερής «γραμμή» σε μια σειρά από θέματα όπως η μετανάστευση μαζί βέβαια με την προσπάθεια για μια καλύτερη καταγραφή στις εκλογές, φαίνεται πως θα είναι και η συγκολλητική ουσία του νέου φορέα, αν αυτός τελικά προκύψει. 

Τέλος, Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, σύμφωνα με την Καθημερινή ενδιαφέρονται για συμμετοχή και του απόστρατου στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, που έχει αποτελέσει «μήλον της έριδος» για... κάθε πολιτική κίνηση που τοποθετείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.