Συνέχεια στην κριτική, που ξεκίνησε με τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, δίνει ο Γιώργος Κύρτσος με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πανεπιστημιακή αστυνομία, ο κύριος Κύρτσος έκανε λόγο για «ρεκόρ αστυνομικών» σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών,ΑΕΙ,κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ,εφορία,κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση,ανάπτυξη θέλουν ειδικούς».

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με σχετικό ενθουσιασμό και απορία από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την αναπαράγουν και την σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε επικρίνει το μεγάλο μέγεθος της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«32 μέλη έχει το υπουργικό συμβούλιο στη Γαλλία και μόλις 16 στη Γερμανία. Το άθροισμα δεν φτάνει τα μέλη του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου. Κάποιο λάθος κάνουμε.. »