Μιλώντας από τη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ότι η υπουργός Πολιτισμού ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η -τότε- ανώνυμη καταγγελία που τον ενέπλεκε σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης. 

«Η κυρία Μενδώνη ζήτησε την ίδια μέρα την παραίτησή του και ακολουθήσαμε την οδό του Συντάγματος και του Κράτους Δικαίου για όλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε «δεν παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη εμείς όπως κάνατε εσείς».

«Τι καταμαρτυρείτε αλήθεια στην κυρία Μενδώνη; Ότι δεν είχε καλό επικοινωνιακό χειρισμό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. «Αναφερθήκατε σε συγκάλυψη. Ποια είναι η συγκάλυψη; Γνωρίζαμε ότι είχε τέτοια ποιότητα και τον διορίσαμε; Υπάρχει ένας που να γνωρίζει ό,τι γνώριζε η κυβέρνηση το ποιόν αυτού του ανθρώπου και τον διόρισε» συνέχισε.

«Πείτε το αλλά αφήστε τα υπονοούμενα γιατί δηλητηριάζουν τη δημοκρατία και την πολιτική» κατέληξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Διαβάστε ακόμα

«Καρφιά» Κεφαλογιάννη για Μενδώνη: Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη

Μπογδάνος: Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα παραιτούμουν