«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» αναφέρει σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν χθες με πέτρες και μπογιές κατά των γραφείων του Action 24 στην οδό Σκιάθου στο Γαλάτσι, αφήνοντας τρικάκια που έγραφαν «Αλληλεγγύη στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα» ενώ στόχος ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε και το πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στο Χαλάνδρι, όπου κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους τόσο ενάντια στις αλλαγές που προωθούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος. Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει» σχολίασε για την παρέμβαση στο γραφείο της υπουργού Παιδείας ο κ. Ταραντίλης.

Διαβάστε Ακόμα 

«Επίθεση» Ακρίτα σε Σακελλαροπούλου για Κουφοντίνα: Η σιωπή είναι συνενοχή

Ο Κουφοντίνας ζήτησε να του αφαιρεθεί ο ορός – Βρίσκεται στην 46η ημέρα απεργίας πείνας