«Αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαπιστώσει έλλειψη δεδηλωμένης θα πρέπει να παρέμβει αυτόματα» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην Kontranews, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει συγκεκριμένα: «Αν ο κ. Πάνος Καμμένος επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην Κυβέρνηση, τότε ο κ. Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Αν ο κ. Τσίπρας δεν το κάνει, τότε ο ΠτΔ θα πρέπει αυτόματα να παρέμβει, από τη στιγμή που διαπιστώσει ότι υπάρχει έλλειψη δεδηλωμένης» ενώ πρόσθεσε: «Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία χωρίς δεδηλωμένη. Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατίες».

Ερωτώμενος σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τη συμφωνία «πολύ κακή» ξεκαθαρίζοντας πως «η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να βάλει την οριστική της υπογραφή κάτω από αυτήν. Ως Ν.Δ. αγωνιζόμαστε να μην ισχύσει αυτή η συμφωνία», υπογράμμισε.