Την φράση του Πάνου Καμμένου περί «προδοτικής συμφωνίας» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία συζητά το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. 

«Για τον Καμμένο είστε προδότες. Είχα ακούσει να λέτε ότι ο Καμμένος είναι κεντροδεξιός. Φάτε λοιπόν τώρα το «προδότες» από τον κεντροδεξιό Καμμένο». Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιχείρησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που τόνισε πως «δεν θα μπορούσε να έχει ρίξει την κυβέρνηση». «Αυταπόδεικτο το ψεύδος» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε. 

«Τι θα γινόταν τον Ιούνιο του 2018 αν ήρε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος; Όπως ακριβώς έκανε ο κ. Τσίπρας θα αναγκαζόταν να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Τότε δεν είχε προλάβει να συμφωνήσει ούτε με την κ. Κουντουρά ούτε με την κ. Παπακώστα. Τον Ιούνιο του '18 αν υποστήριζε την πρόταση δυσπιστίας θα είχε πέσει η κυβέρνηση και δεν θα είχε υπογράψει τις Πρέσπες. Υπάρχει και χειρότερο. Η πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ έχει την υπογραφή του. Είναι δυνατόν να υπογράφει ο ίδιος και η συμφωνία ταυτόχρονα να είναι προδοτική; Μιλάμε για τραγέλαφο που μόνο η Πρώτη Φορά Αριστερά μπορούσε να μας προσφέρει». 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την παλιότερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ περί «αυτοδιάλυσης του ΝΑΤΟ» λέγοντας «Πριν 5 χρόνια ο Βίτσας μου εξηγούσε σ' αυτή την αίθουσα ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να διαλυθεί γιατί δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ήταν η συνεδριακή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κατρούγκαλος για να δικαιολογήσει την στροφή είπε ότι άλλη ήταν η θέση μας επί Ψυχρού Πολέμου. Δεν είχαμε Ψυχρό Πόλεμο το 2014. Είναι οξύμωρο να πανηγυρίζει η κυβέρνηση για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ. Να που όλα γίνονται».

Τέλος, απαντώντας στις επικρίσεις για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε «Φυσικά ανήκουμε στη Δύση, αλλά πάνω απ' όλα είναι το εθνικό συμφέρον. Δεν είναι σε αντίθεση με την ιστορία μας η σημερινή μας θέση, είναι συνέχειά της. Μπορούμε και λέμε όχι στη Δύση όταν οι επιλογές της βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα».