Να απορρίψει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Με δήλωσή του, εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον Δήμο του οποίου ηγείται ήδη χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που τον οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση.

Στην δήλωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου. Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίπλα στους συνδημότες μας όπως πάντοτε.»