Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συνεργάτες και φίλοι, έδωσαν το «παρών» στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση και παρουσίαση του συνδυασμού «Στερεά... Υπεροχής», με επικεφαλής τον Γ.Γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Αναγνωστάκης μίλησε για το νέο ταξίδι που ξεκινά στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Μιλώντας, το απόγευμα της Τετάρτης, από την Χαλκίδα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζήτησε απ’ όλους να του δώσουν στήριξη στην προσπάθεια του. 

«Ξεκινάμε από τη Χαλκίδα, περνώντας απ’ όλη τη Στερεά, για να καταλήξουμε στην ιστορική πόλη της Λαμίας, την πρωτεύουσα της Ρούμελης, την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, που ήταν είναι και θα παραμείνει», είπε με νόημα ο υποψήφιος πλέον Περιφερειάρχης. Το «παρών» στην εκδήλωση του Δημήτρη Αναγνωστάκη έδωσαν μεταξύ άλλων η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ο πρώην υπουργός και καθηγητής Εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης κ.ά. 

«Δεν χαίρομαι και ιδιαίτερα, αφού χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη. Τον στυλοβάτη του υπουργείου...», είπε μεταξύ άλλων η κα. Γεροβασίλη!