Τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο, επισκέφτηκαν στα γραφεία της προεκλογικής καμπάνιας του στο κέντρο της Αθήνας εκπρόσωποι του «Κινήματος Μαθητών».

Συγκεκριμένα, το «Κίνημα Μαθητών» είναι μια μαθητική πρωτοβουλία μαθητών με σκοπό την προώθηση του ανοιχτού διαλόγου. Στη συνάντηση που είχαν με τον Παύλο Γερουλάνο οι μαθητές συζήτησαν για τις αλλαγές που θα ήθελαν να δουν στο σχολείο τους, τόσο όσον αφορά το πρόγραμμα όσο και τις υλικοτεχνικές υποδομές. Παράλληλα, εξέφρασαν την επιθυμία για μεγαλύτερη διάδραση των σχολικών ομίλων με τη δημοτική αρχή.

Στη βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας, ο Παύλος Γερουλάνος είπε χαρακτηριστικά: «Το σχολείο των ονείρων σας είναι δική μας δουλειά. Το πέρασμα από την "παράδοση της ύλης" στη μετάδοση ενός διαφορετικού τρόπου σκέψης. Η καθαρή ματιά σας για την πολιτική είναι η πυξίδα μας. Κρατάω όσα ζητήσατε και ελπίζω να μη σας διαψεύσουμε. Προοδευτισμός, λοιπόν, όχι επιφανειακές πολιτικές. Διαπραγμάτευση και συνεργασία, όχι εξουσία και καρέκλα, όπως σωστά επισημάνατε».

Δείτε το βίντεο: