Δεν παρήλθε εικοσαήμερο από στη συνάντησή του  με τον Πρωθυπουργό και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εκ των πράξεών του, συμπεριφέρεται σα να μην υπήρξε ποτέ αυτό το τετ α τετ και, εάν και εταίρος, χαράζει τη δική του πολιτική.

Τότε κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον ερχόμενο Μάρτιο».

Παρ’ όλα αυτά, χθες και μόλις, μέσα σε μια μέρα με δύο δηλώσεις δικές του ο κ. Καμμένος, εξ Αμερικής, και μία των εκπροσώπου Τύπου του κόμματος για πιθανή υπερψήφιση της πρότασης μομφής της ΝΔ για την ονομασία της πΓΔΜ. Η δήλωση δε του κ. Τοσουνίδη επικρίθηκε και εκ των έσω, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο να λέει ότι: Δεν συνεργάζεσαι με αυτούς που καταδίκασαν τη χώρα.

Τελικά τι γίνεται με τον Πάνο Καμμένο; Πιστεύει ότι αυτή η ανακολουθία στα όσα δεσμεύεται στις συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα θα βοηθήσει στο να αναχαιτιστεί η δημοσκοπική κατακρήμνιση των ΑΝΕΛ ή το μόνο που τον ενδιαφέρει 3,5 χρόνια τώρα είναι να δοκιμάζει τις διάφορες στολές των στρατιωτικών σωμάτων με τις οποίες φωτογραφίζεται  και να παίζει με το… τραινάκι της προεκλογικής του εκστρατείας;

Θα μπορούσε, βέβαια αντί να προκαλεί ταχυπαλμίες στο Μαξίμου, να κατέβει και μόνος του – αντρίκια, με το θάρρος των απόψεών του από το τραίνο… πριν τον τελικό σταθμό!