Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, αναφέρει πως σήμερα το μεσημέρι η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσωπούσα την ΚΟ των ΑΝΕΛ ανέπτυξε στον κ. Βούτση «τα επιχειρήματα και την ξεκάθαρη θέση των ΑΝΕΛ, ότι ουδεμία προσφυγή σε νέα γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής είναι αναγκαία».

«Και τούτο», συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Π. Καμμένος, «διότι ήδη υφίσταται από το 2013 γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, σύμφωνα με την οποία, η συγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ταυτίζεται με την ίδρυση αυτής σε αρχικό χρόνο».

«Δεν κατανοούμε για ποιό λόγο, ενώ τα ανωτέρω είναι ξεκάθαρα, προβήκατε σε δήλωση προς τους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες,, ισχυριζόμενος ότι, τάχα, εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υποβάλλαμε αίτημα για νέα γνωμοδότηση, το οποίο εσείς προτίθεστε να διαβιβάσετε προς την Επιστημονική Υπηρεσία. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο αίτημα, δεδομένης της ύπαρξης γνωμοδότησης του 2013, όπου καλύπτει πλήρως το θέμα» καταλήγει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Oλόκληρη η επιστολή του Π.Καμμένου