«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου» τονίζει ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά».

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα και επισημαίνει: «ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία σχολίασε πως «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

«Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας. Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» προειδοποιεί ο κ. Καμμένος.

Για ακόμα μία φορά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως ο Νίκος Κοτζιάς «έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες» ενώ ζήτησε να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει και «μπορώ να το αποδείξω».

Παράλληλα κατηγόρησε τον Νίκο Βούτση για «θεσμική εκτροπή» και τον χαρακτήρισε ως τον «χειρότερο πρόεδρο της Βουλής που έχει περάσει ποτέ».

«Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμουν τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» δηλώνει ο κ. Καμμένος.

«Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τέρενς Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» λέει ο κ. Καμμένος για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.