«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα», γράφει σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ δεν εκβιάζονται.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αρχηγού των ΑΝΕΛ:

Εκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ την Τετάρτη

Ακόμη, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα ξεκινά η τελική διαδικασία της έγκρισης των συνταγματικών τροποποιήσεων για τη μετονομασία της γειτονικής χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» Την ίδια ημέρα στην Αθήνα, ο κ. Καμμένος αναμένεται να επαναλάβει τις απόψεις του για το Σκοπιανό επαναλαμβάνοντας ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή». 

ΚΙΝΑΛ: Υπάρχει πρωθυπουργός;

«Παρακμιακά φαινόμενα ενός τυχοδιωκτικού κυβερνητικού συνασπισμού που παραπαίει μπροστά στην επερχόμενη ήττα. Δεν θα παρασύρουν και τη χώρα. Εκλογές τώρα. Αλήθεια υπάρχει Πρωθυπουργός;», αναφέρει σχόλιο του  Σταμάτη Μαλέλη, γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής για την αντιπαράθεση του υπ. Άμυνας Π. Καμμένου με τον πρώην υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιά