Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά έχει υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για «αποστασία» και «προδοσία» για τους βουλευτές του που φεύγουν και απηύθυνε προειδοποίηση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα, θα πουλήσουν και εκείνον».

«Ο κ. Κουίκ που έβγαζε πύρινους λόγους για τη Μακεδονία τώρα συμφωνεί με τον κ. Κοτζιά» είπε ο Πάνος Καμμένος, ενώ άσκησε κριτική και στην κ. Χρυσοβελώνη, για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι απέτυχε δύο φορές να βγει βουλευτής. 

Σφοδρή κριτική άσκησε επίσης στην κ. Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη, αλλά αντιθέτως χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του κ. Παπαχριστόπουλου, ενώ απέκλεισε και το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του κ. Ζουράρι.  

«Για τον Ζουράρι βάζω το χέρι μου στη φωτιά» είπε χαρακτηριστικά.     

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο  κ. Καμμένος είπε ότι η Κεντροαριστερά δε γίνεται να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Έλενα Κουντουρά, καθώς όπως ισχυρίσθηκε ο πατέρας της έχει γράψει τον ύμνο της δικτατορίας της 21ης Απριλίου.  

Σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος επέμεινε ότι «και μόνος μου να μείνω τα ίδια θα λέω». «Επιμένουμε καμία χρήση του όρου Μακεδονία» είπε, και πρόσθεσε ότι θα κάνει οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία.

«Θα παλέψω να μην υπάρχει το 151 με όποιο τρόπο μπορώ συνταγματικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απηύθυνε δε δημόσια πρόσκληση, όπως είπε, στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν συνυπογράφει με τους ΑΝΕΛ πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με την προϋπόθεση να μην παραχωρήσει όνομα με τον όρο Μακεδονία και να μην διαπραγματευτεί τη συμφωνία των Πρεσπών.