Δεδομένων των δημοσκοπήσεων που φέρνουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μακριά ακόμα και από το να προσεγγίσουν το πλαφόν εισόδου στη Βουλή, φήμες ήθελαν τον πρωθυπουργό να προσπαθεί να «διασώσει» πολιτικά τον υπουργό του, με μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του διέψευσε κατηγορηματικά τέτοια σενάρια, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος τόσο για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την είσοδο του κόμματός του στη Βουλή: «Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μάλιστα, κάτω από την αρχική του ανάρτηση, ανοίγει συζήτηση με το στέλεχος των ΑΝΕΛ Κώστα Μιχαλίτση κατά την οποία αναφέρεται σε «αχαριστία ανθρώπων που τοποθετήθηκαν σε θέσεις κλειδιά», ενώ για όσους στην πορεία εγκατέλειψαν τον ίδιο και το κόμμα του, τονίζει πως «έμειναν μόνοι με τα λύτρα της προδοσίας τους».