Συνάντηση είχε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με τον Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Οι σχετικές συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ κι αρκετούς μήνες και ολοκληρώθηκαν σήμερα, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να υποδέχεται στο γραφείο της τον κ. Παπανδρέου και να οριστικοποιούν την κάθοδό του στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου επέλεξε να παραστεί στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, στη Χίο και όχι σε αυτή που οργάνωσε το Ίδρυμα Παπανδρέου και είχε ως βασικό ομιλητή τον αδελφό του και πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Ανοιχτό επίσης παραμένει το πού θα κατέβει ως υποψήφιος ο πρώην Πρωθυπουργός με το ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες εκλογές, με τον ίδιο να επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα στην Αχαΐα (ενδεχόμενο που θα στερήσει την εκλογή από τον Θ. Παπαθεοδώρου) και την κ. Γεννηματά να έχει ακόμη δώσει το «πράσινο φως».

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν πριν το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, στα τέλη Μαρτίου.