Την στήριξή του στον Παύλο Γερουλάνο για τον Δήμο της Αθήνας εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής, μετά από διευρυμένη δημοτική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, κατά την οποία, ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει «όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν», το ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να στηρίξει και επίσημα την υποψηφιότητα του κ. Γερουλάνου.

Ο πρώην υπουργός επικράτησε της πρότασης για στήριξη του προερχόμενου από τη ΔΗΜ.ΑΡ., Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής: 

«Η Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Αθηναίων που συνήλθε σήμερα 24/10 στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου Αθηναίων με θέμα τη στήριξη υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο της Αθήνας στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, μετά από διάλογο στον οποίο πήραν μέρος δεκάδες στελέχη της οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου, συζήτησε τις υποψηφιότητες του Παύλου Γερουλάνου και του Λευτέρη Παπαγιαννάκη. Η Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Αθηναίων αφού έλαβε υπ' όψη την εισήγηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και τις τοποθετήσεις των στελεχών, αποφάσισε:

Την υποστήριξη του Παύλου Γερουλάνου ως υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Αθηναίων.

Ο Παύλος Γερουλάνος, έχει την ικανότητα, τη γνώση και όλα τα εχέγγυα για την επικράτηση του στην εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Μαΐου και να διοικήσει με αποτελεσματικότητα τον Δήμο προς όφελος των κατοίκων της Αθήνας και του κοινωνικού συνόλου».