«Οι συνεννοήσεις αυτές (Σαλμά – ΝΔ) καταρρίπτουν τα περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ» στην υπόθεση της Novartis, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει από τη Δευτέρα με την εμπλοκή του Μάριου Σαλμά στην υπόθεση.

Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Στέλιος Κούλογλου, παίρνοντας αφορμή από τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, είπε, «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον ANT1. Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015!

Πέρα από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της, γεγονός παραμένει», σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, «ότι οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει ο Στ. Κούλογλου.