«Φοιτητικές διαδικασίες» χαρακτήρισε ερωτηθείς σχετικά, την «πολιορκία» φοιτητών σε καθηγητές στο κτήριο της Συγκλήτου το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

««Φοιτητικές διαδικασίες, υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα» είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ περί εγκατάστασης νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, είπε ««ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι της αριστεράς είναι εκπαιδευμένοι να το κοιτάζουν ιστορικά και στρατηγικά. Ιστορικά ο Καμμένος δεν εμπόδισε καμία από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στρατηγικά το μείζον του να ολοκληρώσει το σχέδιό της η κυβέρνηση προηγείται των τριβών».

Για τη φράση Πολάκη ότι αν μπουν κάποιοι φυλακή θα ξαναβγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση είπε «λέγονται πολλά τέτοια, κακώς λέγονται, κακώς εμπλέκονται οι άνθρωποι τόσο προσωπικά σε ζητήματα πολιτικής».