Νέα επίθεση εξαπέλυσε κατά της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ο Βασίλης Λεβέντης κάνοντας λόγο για «πολιτικό ατόπημα και αντιδημοκρατική συμπεριφορά».

Μιλώντας στον ALPHA ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «Δεν είναι ο κ. Δανέλλης το νούμερο 151 της νέας Κυβέρνησης, αλλά η πρώην βουλευτής μας η οποία αποχώρησε και εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι βουλευτές εκλέγονται με λίστα και κάποια στιγμή ανεξαρτητοποιούνται για να πάνε σε άλλο κόμμα, διαπράττουν πολιτικό ατόπημα και έχουν αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Η εποχή της σαπίλας του πολιτικού συστήματος πρέπει να τελειώσει εδώ. Προδίδουν το λαό όσοι βουλευτές εκλέγονται με άλλες αρχές και αξίες, με άλλη ατζέντα και όλες αυτές οι περιπτώσεις θα τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό όταν έρθει η ώρα της κάλπης».

Υπενθυμίζεται ότι στην κα Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε ο Βασίλης Λεβέντης και από το βήμα του στη Βουλή κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης της πρότασης εμπιστοσύνης, κάνοντας λόγο για αποστάτες.

Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε και στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «λειτουργεί με νοοτροπία μοναρχίας, δεν ρωτάει κανέναν, δεν συνεννοείται με κανέναν, δεν διαβουλεύεται με κανέναν και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα όπως είναι η συμφωνία των Πρεσπών». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «η εμμονή του κ. Τσίπρα να περάσει όπως - όπως την συμφωνία των Πρεσπών και με όποια αριθμητική πλειοψηφία, καθιστά άκυρη την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Για ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών και να ενημερωθεί η Ελληνική Βουλή».

Προέβλεψε τέλος ότι το αργότερο μέχρι τον Μάιο θα έχουμε εθνικές εκλογές, καθώς «αυτή η κατάσταση δεν πηγαίνει πολύ ακόμα».