«Δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη», η Μαρίνα Πατούλη, όπως η ίδια επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ για την αιφνιδιαστική υποψηφιότητα της στον δήμο Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση της, μάλιστα, οδήγησε τον κ. Πατούλη σε άδειασμά της, επιμένοντας στη στήριξη του υποψηφίου που στηρίζει η ΝΔ, του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγος μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά, δεν ήρθα ουρανοκατέβατη και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», δήλωσε στο ΣΚΑΙ η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Σε ερώτηση, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά» σημείωσε η κυρία Πατούλη.